Verzendkosten en levering

Hoe is de levering van de FAIR coffins geregeld?

FAIR coffins kunnen online via onze webwinkel worden besteld door zowel particulieren als uitvaartbedrijven. Uitvaartbedrijven kunnen een account aanmaken en daarna tegen ondernemerstarieven bestellen.

Bestellingen die via de webwinkel worden gedaan kunnen vanaf de volgende dag op een door u aangegeven locatie worden bezorgd. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling of dat kan in overleg met onze klantenservice op telefoonnummer +31 24 202 2430.

Bijzonderheden kun u ook aangeven in het bestelscherm. Bestellingen op vrijdag en in het weekend kunnen vanaf maandag bezorgd worden. Buitenlandse leveringen zijn in overleg.

Onze distributeur neemt verpakkingsmateriaal graag mee retour voor recycling.

Bestellingen via onze dealers gaan in overleg met de desbetreffende dealer.

Wat zijn de leveringskosten?

Wij hanteren binnen België een tarief van €75 voor een uitvaartkist of opbaarplank. Indien u deze per 5 stuks bestelt dan zijn de kosten €99. Bijleveringen bij een uitvaartkist of opbaarplank zoals dekje(s), interieurset(s) en/of uitvaartwade(s) worden dan kosteloos meeverzonden.

Voor losse bestelling van dekjes, interieursets en uitvaartwades maken wij gebruik van postbedrijven als TNT, DHL en PostNL. Tarieven hiervoor zijn €12,- naar België