Retourbeleid en terugbetalingen

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u onze producten in goede orde ontvangt. Mocht u toch problemen ondervinden dan horen we dat graag z.s.m. en uiterlijk binnen 14 dagen van u per email op info@faircoffins.be of telefonisch op 024 202 24 30.

Bij producten met gebreken zullen wij in overleg zorgdragen voor vervanging van het gebrekkige product en nemen wij het gebrekkige product kostenloos retour of kunt u het gebrekkige product kostenloos retour sturen naar FAIR coffins BV, Tarweweg 1F, 6534 AM  Nijmegen.

Bij retournering van producten die niet vanwege fouten, gebreken of beschadigingen worden geretourneerd, draagt de klant zorg voor de retourzending, de kosten daarvan en het schadevrije transport tot aan de ontvangst bij FAIR coffins. Gezien de aard van onze producten kunnen we enkel producten retournemen die ongebruikt zijn en in de orginele verpakking zitten.

Terugbetaling

FAIR coffins zal binnen 14 dagen na de retourontvangst van het product de terugbetaling regelen via het door u gebruikte betaalmiddel bij aanschaf.

Meer weten?

Hierboven omschrijven we de basis van ons retourbeleid. Voor de uitgebreide versie verwijzen we u graag naar onze algemene voorwaarden.