Reserveer uw FAIR coffin

Goed geregeld!

Veel mensen kiezen bewust om de wereld een stukje schoner en socialer achter te laten voor hun dierbaren. Een overlijden komt echter vaak onverwachts.

Dan is het fijn dat u de keuze voor uw uitvaartkist al heeft geregeld. Door vooraf uw FAIR coffin te reserveren weten uw naasten wat uw keuze is en hebben ze er geen (financieel) omkijken meer naar.

Ook steunt u met uw reservering direct onze sociale onderneming zodat we kunnen investeren in mens en milieu.

Reserveren is heel gemakkelijk. Klik op de afbeelding hiernaast en u komt in onze webshop terecht. Daar kunt u uw FAIR coffin bestellen en wij zorgen dat u een officieel waardecertificaat van uw bestelling ontvangt.

Onze garanties

  • Waardevaste investering

Alles wordt ieder jaar duurder. Prijzen stijgen gemiddeld 2% per jaar en (spaar)geld kost vaak geld. Uw FAIR coffin blijft gegarandeerd voor 10 jaar waardevast. Indien u nu een FAIR coffin reserveert dan krijgt u binnen 10 jaar deze FAIR coffin geleverd zonder meerkosten. Kortom, goed geregeld voor uw naasten maar ook financieel slim. Na 10 jaar verrekenen we de waarde van uw certificaat met de prijs van de FAIR coffin op dat moment.

  • Hulp en ondersteuning

Wij zijn blij met u als klant en omdat FAIR coffins een social enterprise is met hart voor mens en milieu, helpen we u graag verder met al uw uitvaart vragen. FAIR coffins is volledig onafhankelijk en bij ons krijgt u altijd eerlijk en oprecht advies.

  • Overdraagbaar

De certificaten zijn overdraagbaar. U kunt de door u gereserveerde FAIR coffin ook aan iemand anders schenken.

  • Gegarandeerde uitkering

De gelden van reserveringen worden in een aparte stichting geplaats die los staat van FAIR coffins. Uitkering is hierdoor altijd gegarandeerd is en niet afhankelijk van het voortbestaan van FAIR coffins. De stichting helpt u altijd met een passend alternatief.

  • Flexibel

Indien u of uw nabestaanden achteraf toch graag een ander model FAIR coffin kiezen, dan verrekenen we de eventuele meerprijs met de waarde van het certificaat.